Bieta Sulo nisi në Insatgram një nismë shumë të veçantë, për të ndarë të gjithë foto nga vendet plot gjelbërim. Moderatorja e ndërmori këtë nisëm si një shenjë sensibilizimi për t’ju rikujtuar njerëzve sa i rëndësishëm është mjedisi dhe si po e shkatërrojmë ne vetë pak nga pak.

Në raportin e fundit të OKB-së për mjedisin parashikoheshin vite më të nxehtë në vijim, kështu që le t’i përvishemi punës… meqë jemi me pushime e nisim nga nstagrami, si shenja sensibilizimi virtual për gjithë sa po i ndodh natyrës (jo vetëm) përgjatë këtyre ditëve”, shkroi Bieta, duke ftuar disa njerëz që të publikonin foto nga vende të gjelbëruara.

Mirëpo këtë nismë nuk e ka pritur mirë moderatorja tjetër, Balina Bodinaku. Kjo e fundit përmes një postimi në Instagram sulmon Bietën për nismën, duke e cilësuar si diçka pa vlerë.