Rezarta Shkurta “turpëron”nipin e Enver Hoxhës: ….”Kur e ke burrin nga Gjirokastra…”

Marrëdhënia e Rezarta Shkurtës me nipin e ish-diktatorit Enver Hoxha, Ermalin ka qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe ka shumë kuriozitet nga publiku. Rezarta publikon herë pas here pamje me Ermalin ku nuk le asnjë rast pa treguar dashurinë për bashkëshortin, por se fundmi e ka “turperuar” ate, gjithmonë me shaka dhe shkak për ketë është bërë një akullore.

Rezarta i ka kërkuar bashkëshortit akullore, por ai i ka marrë vetën një gjysëm dhe kaq ka dashur artistja ta vërë në lojë bashkëshortin duke i kujtuar origjinën.

Kujtojmë se vetëm pak ditë më parë çifti kurorëzoi dashurinë e tyre 17 vjeçare në martesë dhe bënë një ceremony private në jaht.