Park lojërash, trampolinë /Pasi morën pushtetin Talebanët argëtohen si fëmijë të lumtur (Video)

Ndërsa mijëra njerëz mbushën aeroportin e Kabulit në një përpjekje për t’i shpëtuar kontrollit të talebanëve në Afganistan, ushtarët talebanë kanë gjetur kohë edhe për argëtim. Në videot e çuditshme, talebanët e moshave të ndryshme shfaqen duke qeshur dhe duke drejtuar makina në pistë me makinat, disa madje mbajnë armët e tyre. Edhe më të çuditshme janë skenat që i shfaqin në “karuselin” e parkut, duke hipur mbi ponit që janë për fëmijë të vegjël.Një video tjetër që qarkullon në internet thuhet se është marrë në palestrën e pallatit presidencial të Kabulit, pasi u pushtua nga talebanët. Në klip, luftëtarët e rinj duket se provojnë instrumente dhe pesha, duke qeshur dhe duke bërë fotografi.