Mendonin se do gjenin florinj/ Hapin gropën 6 metra të thellë në Kishën e Shën Mërisë

Persona ende të pa identifikuar kanë shkaktuar dëme të mëdha në kishën e Shën Marisë në fshatin Vodicë të Kolonjës.BW raporton se sipas punonjësve të institucionit fetar, personat e përfshirë në ngjarje kanë hapur një gropë mbi 6 metra të thellë dhe 1 metër të gjerë te pagëzimorja e kishës. Sipas tyre, kjo ndodh për faktin se mendohet se në kishë ka florinj. Kjo nuk është hera e parë që shkatërrohen objektet e kultit në Ersekë. Sipas informacioneve nga policia, kanë nisur hetimet për zbardhjen e ngjarjes në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Korçë.