Vrojtuesi i plazhit kthehet ne hero/ Shpëton nënë e bir nga mbytja, rrezikon jetën e tij dhe dërgohet në spital

Njoftim – Federata Shqiptare “Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpëtimit në Ujë”
Vrojtuesi i Plazhit Idajet Roçi, ka bere nje shpetim heroik duke rrezikuar jeten e tij. Nene e bir kane qene duke u mbytur ne det kur jane pikasur nga Idajeti. Ai ka nderhyre menjehere per t’i shpetuar, duke nxjerre ne breg me pare nenen dhe me pas te birin. Deti ka qene i trazuar sot ne plazhin e Spillese dhe Misioni yne eshte te shpetojme jete! Ai eshte transportuar menjehere ne spital dhe eshte nen kujdesin e mjekeve. Forca Idajet, te gjithe Vrojtuesit sot krenohen me emrin tend.

FREKUENTONI PLAZHET ME VROJTUES!

Vrojtuesit e plazhit shpetojne jete! Në lufte me dallget Idajeti ka pire uje dhe ka shfaqur probleme shendetesore. Ai eshte transportuar menjehere ne spital dhe eshte nen kujdesin e mjekeve. Forca Idajet, te gjithe Vrojtuesit sot krenohen me emrin tend. Frekuentoni plazhet me vrojtues! Vrojtuesit e plazhit shpetojne jete!