Kërkon të zmadhojë gjoksin, Megi Pojani “Jeta ishte shumë e thjeshtë kur ishim me c*ca të vogla

Megi Pojani është një ndër personazhet publikë që njihet për natyrën e saj pa komplekse. Megjithatë duket se ka diçka që e shqetëson influencuesen, pasi së fundmi ka shprehur dëshirën për të bërë ndërhyrje në gjoks. Në një postim në rrjete sociale, Megi i drejtohet me disa fjalë doktoreshës së Spitalit Amerikan, Rezarta Kapaj, e cila ka realizuar dhe operacionin e së motrës, Inës, për zmadhimin e gjoksit.

Jeta ishte shumë e thjeshtë kur të treja ishim me c*ca të vogla. Por tani që e di ndjesinë, nuk e di më çfarë dua në jetë. Kush do të pijë martini kur mund të kesh a whole f*cking bottle @dr.rezartakapaj të mendoj çdo ditë.”,