Nese situata do jetë e qetë në Kabul/ Nesër mbërrijnë në Shqipëri dy avionë me afganë

Nesër do të vijnë në Shqipëri grupi i parë me afganë. Mësohet se fluturimet janë planifikuar të bëhen ditën e nesërme. Do të jenë dy avionë të cilët do të nisen në oraret që tashmë janë planifikuar. Nëse në aeroportin e Kabulit nuk do të ketë kaos dhe trazira, dy avionët me afganë që do të vijnë në Shqipëri, do bëjë nisjen normalisht. Prej 5 ditësh jemi në pritje të grupit të parë të afganëve që duan ti shpëtojnë pushtetit të talebanëve. Ata do të nisen drejt Beratit, aty ku është bërë gati dhe hoteli me të gjitha komoditetet.