Hidhet GAZ LOTSJELLËS gjatë performancës së Bregoviç në “Festën e Birrës” , qytetarët shpërndahen me shpejtësi

Gaz lotsjellës është hedhur gjatë performancës së Goran Bregoviç në “Festën e Birrës” në Korçë. Gazi është hedhur në një zonë të mbushur me spektatorë, me këta të fundit që janë shpërndarë me shpejtësi.Siç shihet edhe në video, disa qytetarë, mes tyre edhe fëmijë janë dëmtuar, ndërkohë që policia po heton për të identifikuar dhe kapur autorët. Policia ka arrestuar te pakten tete persona të dyshuar, nderkohe qe incidenti ka shkaktuar largimin e qytetareve nga eventi për disa momente.

Që në hyrje të terminalit kishte kontrolle të rrepta për të gjithë të interesuarit për të ndjekur performancën e këngëtarit. Kontrollet arrinin deri atje sa nuk lejohen monedha, shishe apo sende të tjera metalike, ndaj mbetet e paqartë si i ka shpëtuar policisë rasti i gazit lotsjellës.


Një video e shpërndarë nga Albanian Post tregon dy prej të shoqëruarve që i bërtasin policëve në momentin që këta i kanë kapur.

Serbët doni ju? Mbajini ku*vat!” – thonë ata, pasi një pjesë e atyre që shijonin muzikën e Bregoviçit ishin turistë serbë.