“Unë s’dua asgjë” ,lokali në Budva të Malit të Zi i pret faturën epike 0.50 euro

Një fotografi e një fature, e lëshuar me shaka në një plazh në Budva, është bërë hit në mediat sociale dhe ka shkaktuar shumë komente. Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për një faturë në të cilën “përgjigja e tre të ftuarve:

Unë nuk dua asgjë”, ishte shkruar si artikull dhe ata u desh të paguanin nga 0.50 euro, secili.Fotografia e faturës mbi të cilën jeni ngarkuar edhe nëse doni vetëm të uleni në një kafene


Madje, në komente, disa kanë shtruar pyetjen nëse së shpejti do të paguani edhe për frymëmarrjen e ajrit, ndërsa të tjerët pyesin “çfarë lloj njerëzish janë ulur në kafene që nuk duan të pinë asgjë” ?