Erion Braçe del me metër për të matur rrugët: “Inxhinierët injorantë të Facebook nxijnë pas çdo pune”

Zv/kryeministri Erion Braçe u është përgjigjur kritikëve për rrugët e ndërtuara në zonën e Lushnjes. Ai është shfaqur me metër në dorë duke treguar gjerësinë e rrugës në Gradishtë dhe Gungas. Braçe shprehet se inxhinierët e Facebook nxijnë pas çdo pune dhe plasin pas çdo vepre.


“Puna vlen! Nderi e dinjiteti gjithashtu! Fyerjet, sharjet, mllefi, shpifjet i kthehen pas pruresit me te pare!; Sic e kerkon e sic e meriton! Me kerkese te klienteve banale te Facebook, thashe ti ve metrin rrugeve; Kerkesa erdhi nga ata qe kurre nuk kane bere ndonje pune ne jeten e tyre, INGJINIERET E FEJSBUKUT, te cilet, nxijne pas cdo pune, plasin pas cdo vepre!

Ne Gradishte Arteriea Kryesore eshte nga 4.60 deri ne 4.70 METRA; Ne Gradishte rruget neper lagje te brendeshme te fshatit jane nga 3.80 deri ne 4.20 METRA; Ne Gungas arteria kryesore dhe unaza qe te con neper lagje te fshatit eshte nga 4.20 deri ne 4.30 METRA! Pra as 3 e as 3.5 meter!

VO: tani ftoj gjithe INGJINIERET E FEJSBUKUT te udhehequr nge dy Euqenet, keshilltari leqendar i partise qe ka ardhur te ndricoje Myzeqene me injorancen epike te tij dhe Dordomuzin, patjeter Dordomuzin, te shajne e fyejne, rrahin cilindo qe perdor rruget e reja!”, shkruan ai.