Revoltohet biznesmeni gay Elton Ilirjani : “Po ju reaguat për Bregoviçin dhe jo për ngjarjen në Kosovë” ,ne nuk kemi artista, kemi kafshë!

Biznesmeni gay, Elton Ilirjani ka reaguar për ngjarjen e rëndë që tronditi Kosovën, ku një 18 vjeçare u vra nga dy të rinj dhe u la pa shenja jete në spitalin e Ferizaj.
Biznesmeni ka folur me gjuhë të ashpër ndaj mungesës së reagimit nga artistët ndaj kësaj ngjarjeje të rëndë duke i etiketuar ato kafshë.
Në disa story të bëra në Instagram, Elton Ilirjani thotë se shoqëria shqiptare reagoi për Bregoviçin i cili erdhi në Korçë për të kënduar te Festa e Birrës dhe nuk reagoi për këtë krim të rëndë.
“We have no artist! Unfortunately! We have Animals! React Art-Animals React!”- shkruan biznesmeni në story.