Blendi Fevziu: “Në piramidën 67 te kufirit me Greqinë…përballë me Shqiperinë në sfond me Çamërinë” (Foto)

Blendi Fevziu ka postuar foto nga Piramida 67 e kufirit me Greqinë dhe shkruan: Skaji me jugor i Republikes se Shqiperise. Piramida 67 e kufirit ne Konispol. Me Republiken Shqiptare perballe dhe me Çamerine ne sfond.