Kompleksi i ri i DRSHTRR Korçë, kushte dinjitoze për shërbimet e transportit (Foto)

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka nisur punë për kompleksin e ri të shërbimeve të transportit rrugor në Korçë. Kompleksi i ri do ofrojë kushte dinjitoze të ofrimit të shërbimeve të transportit rrugor për qarkun juglindor. Lajmi bëhet i ditur nga Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor, e cila informon se vijon me ritëm puna në kantieret e transformimit të DRSHTRR Korçë në një kompleks të ri e në kushte dinjitoze të ofrimit të shërbimeve të transportit rrugor për qarkun juglindor.

Kushte optimale pune dhe sigurie shërbimi, infrastrukturë tërësisht e re, në standarde për qytetarët, punonjësit dhe arkivat, monitorimin dhe gjithë proceset e testimit dhe certifikimeve”, thuhet në njoftimin e DPSHTRR-së.