Mandati i tretë/ Rama mbledh sot grupin e vjetër dhe të ri parlamentar….

Kryeministri Edi Rama do të mbledhë sot në orën 19:00 grupin e vjetër dhe të ri parlamentar. Sipas News24, mësohet se takimi do të zhvillohet për bilancin e qeverisjes së kaluar dhe objektivat për qeverinë e re. Ky takim vjen dy dite pas fjales përmbyllëse të mandatit të dytë, ku Kryeministri Edi Rama ka falënderuar të gjithë ministrat për punën e tyre ndërsa bëri me dije se qeveria e re do te shpallet javën e ardhshme. Sipas kreut të qeverisë, jo të gjithë do të jenë pjesë e kabinetit të ardhshëm, ndërsa tha se “avantazhi më i madh ndaj rivalëve është se janë skuadër kampione”.

Takimi ka ne fokus te tij bilancin për qeverisjen e kaluar dhe objektivat për qeverinë e re.