Po lëviznin në unazën e qytetit të Korçës/ FRONTEX kap familjen e emigrantëve të paligjshëm

Frontex ka kapur këtë mbrëmje një familje emigrantësh të paligjshëm në qytetin e Korçës. Familja me gjashtë anëtarë, çiftin e bashkëshortëve dhe katër fëmijët, janë kapur pak minuta më parë në unazën e qytetit. Ata ishin duke ecur nëpër qytet, kur janë konstatuar nga policia. Menjëherë pasi janë ndaluar nga shërbimet, anëtarët e familjes janë transportuar në Drejtorinë e Kufirit për veprime të mëtejshme proceduriale .