E pabesueshme influenca e Ronaldos /MAN.U rritet me 8%, rreth 250 milionë dollarë në aksione

Cristiano Ronaldo është kthyer në Manchester United, pas shumë vitesh, ku bëri karrierë te Real Madrid dhe Juventus. Djajtë e Kuq njoftuan se kishin rënë dakord me Juventusin për të nënshkruar me 36-vjeçarin të premten pasdite.

Man United është një nga klubet e pakta në të gjithë botën që tregtohet publikisht në Shtetet e Bashkuara. Aksionet e klubit u rritën pasi ata njoftuan marrëveshjen për Ronaldon. Sipas Joe Pompliano, $ MANU është rritur me 8%, që do të thotë se Ronaldo ka shtuar rreth 250 milionë dollarë në aksione. Një grafik, i ndarë nga Telegraph, jep një paraqitje vizuale të asaj se sa aksione janë rritur në orët e fundit pas njoftimit të marrëveshjes me Ronaldon. Ronaldo ende nuk ka nënshkruar zyrtarisht me klubin, por aksionet e tyre janë rritur tashmë. Është absolutisht e pabesueshme ndikimi që ai ka në të gjithë botën. Ai do ta përmirësojë Unitedin në fushë, por klubi do të përfitojë jashtëzakonisht shumë në aspektin financiar.