I zhgënjyer me qeverine dhe qytetarët /Gazetari i njohur ndërpret pushimet në Shqipëri: “Djali mu infektua me COVID, s`kishte asnjë masë”…

Gazetari i DW Bahri Cani ka ndare eksperiencen e tij me pushimet ne Kosove dhe Shqiperi te cilat eshte detyruar ti nderprese per shkak te infektimit te djalit me COVID. Cani tha se djali i tij Adriani u infektua gjate qendrimit ne Shqiperi dhe Kosove, ndersa ai dhe bashkeshortja kane rezultuar negativ ne testime.Gazetari thekson se eshte i mllefosur dhe i zhgenjyer me njerezit qe shkelin plotesisht masat anti-COVID.

“Me shqeteson shume papergjegjeshmeria e qeverive ne Prishtine, Tirane, Podgorice dhe Shkup, te cilat nuk kane marre masa ne kohe edhe pse infektimet jane te larta”, thekson Cani.