Edi Rama zgjedh një politikane femer ,kryetare të re të Kuvendit të Shqipërisë(Emri)

Sikundër edhe pritej Kuvendi i Shqipërisë do të drejtohet nga një politikane grua. Kryeministri Edi Rama ia ka besuar këtë detyrë ish-ministres së Arsimit Lindita Nikolla, e cila zëvendëson Gramoz Ruçin.

Lindita Nikolla e cila besoj se ka mbështetjen e të gjithë anëtarëve dhe simpatizantëve të PS do të marrë stafetën e Gramozit në krye të Kuvendit të Shqipërisë si një grua me kontribut dhe përvojë të gjatë në familjen tonë politike. Si një shembull i përkushtimit dhe ndershmërisë në kryerjen e cdo detyre, një shoqe e mirë dhe politikane karriere që ështv karaktarizuar nga dëshira për dialog me të tjerët“, tha Rama në fjalën e mbajtur në Asamblenë Kombëtare të PS.