Rama emëron studenten 20-vjeçare Sekretare të Rinisë dhe ironizon kreun e PD:” E ka mbiemrin Basha po zgjohet më shpejt se ai”

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar sekretarët e rinj të partisë. Një vend të veçantë Rama u ka dhënë grave, ku më e reja është 20-vjeçarja Bojkena Basha, Sekretare të Rinisë. Ai ka ironizuar se Bojkena Basha është shumë më e mirë se kryeopozitari, Lulzim Basha, flet shumë më bukur dhe zgjohet më herët se ai.

”Sekretare së Rinisë, Brikena Basha vullnetare 20 vjeç që spikati në fushatën e fundit me fjalimet e saj, përtej kalimeve është student dhe aktiviste shumë e mirë. Flet më bukurse Basha, zgjohet shumë më herët se ai, ndryshon se thotë atë që mendon e mendon atë që thoët. Nuk është tironse, s’ka lidhje me Linda Bashën, jeton në Durrës, por as nga Durrësi nuk është, as lidhje me mua nuk ka.” tha Rama.