Harxhoi 10 mijë$ për t’i zvogëluar/ Habit 24-vjeçarja: “Gjoksi mu rrit sërish pas 9 muajsh”(Foto)

Njihuni me Bethanie Lyon, 24-vjeçarja që shpenzoi 10 mijë dollarë për të zvogëluar gjoksin, por pothuajse pas 1 viti kuptoi që bëri gabim. E reja tha se pasi bëri këtë ndërhyrje ishte shumë e lumtur dhe e kënaqur me trupin e saj, por pas 9 muajsh, gjërat nisën të ndryshojnë. Ajo pretendon se gjoksi i saj sapo kaluan 9 muaj nga operacioni, nisi të kthehet në madhësinë që ishte, të dukej sikur nuk e kishte bërë asnjëherë ndërhyrjen.

Me kalimin e muajve, ata thjesht u bënë gjithnjë e më të mëdhenj derisa, pas afërsisht nëntë muajsh, u kthyen në madhësinë që ishin më parë.“, ka treguar ajo. Ajo ende nuk ka marrë një shpjegim për këtë dukuri, ndërsa paratë ishin një investim i dështuar transmeton Daily Mail