“Gjithë falënderimi për heronjët e linjës së parë”Mihrije Braha publikon momentin kur mori vaksinën(Video)

Këngëtarja shqiptare,shune e dashur per publikun Mihrije Braha, rreth një muaj më parë njoftoi se ka marrë vaksinën kundër covid. Ajo dhe bashkëshorti i saj, këngëtari Naim Abazi, bënë të ditur se kanë marrë vaksinën AstraZeneca. Ylli i ekranit së fundmi ka publikuar një video nga momenti i vaksinimit, ndersa ka falënderuar personin mjekësor që kanë qëndruar në linjën e parë të frontit në situatën e krijuar me pandemi.

Gjithë falënderimi për heronjët e linjës së parë –mantilbardhët”, ka shkruar artistja .