Çfarë po ndodh me legjendën e futbollit ? Pele për gjashtë ditë në spital…

I gjithë Brazili është në ankth për një nga simbolet e saj, të madhin Pele. Miti i futbollit botëror, tashmë 80-vjeçar, kishte njoftuar javën e kaluar për një seri kontrollesh mjekësore rutine në Sao Paulo …ku dhe është zbuluar problemi. Legjenda e futbollit, Pele është operuar për një tumor në zorrën e trashë, diçka që sipas tij iu zbulua pikërisht gjatë analizave rutinore të zemrës.


“Do të përballem me këtë sfidë me buzëqeshjen në buzë, i rrethuar nga të dashurit e mi”,Unë u operova të shtunën për të hequr një lizon të zorrës së trashë,”, shpjegon ai.

Miqtë e mi, faleminderit shumë për mesazhet e mira , . Falënderoj Zotin sepse ndihem mirë dhe që i lejova Dr. Fábio dhe Dr. Miguel të kujdesen për shëndetin tim. Tumori u identifikua gjatë testeve për të cilat fola javën e kaluar. Për fat të mirë, jam mësuar të festoj fitore të mëdha me ju,” ishin fjalët e atij që ka shënuar 1279 gola në 1363 ndeshje, i vetmi futbollist që ka fituar 3 kampionate të Botës. Por kjo përballje e fundit mund të jetë edhe më e rëndësishmja.