Diva e muzikës greke Glykeria më 15 shtator koncert live në Tiranë

Diva e muzikës greke, Glykeri , për herë të parë do jetë në një koncert live në Tiranë në skenën e amfiteatrit. Këngëtarja greke është e njohur edher për kauzën e emigrantëve shqiptar, si dhe interpretimin e këngëve shqiptare , si 25 gërsheta. Kryetarja e shoqatës “ALB acess Ope” ndihet e lumtur që Glykeria do jetë me 15 shtator në Tiranë, pasi ajo ka një agjendë të ngjeshur në gjithë botën si dhe fituese e shumë çmimeve ndërkombëtare. Zëri unik dhe performanca elektrizuese,e bëjnë të vecantë këngëtaren greke, por Sukniqi vlerëson edhe anën e saj njerëzore, pasi e ka takuar nga afër në një koncert live.