Video epike,Polici hap derën e furgonit në Pogradec, por shkaktohet kaos/ Ja si dalin emigrantët nga Siria…

Kaos në Pogradec, emigrantët arratisen nga furgoni ku ishin fshehur. Në momentin që dera hapet të gjithë dalin me vrap dhe shpërndahen nëpër qytet. Në një moment, polici shihet teksa nxjerr pistoletën, por e rifut në këllëf, pasi shihet se e ka të pamundur t’i ndalë të gjithë pasi bëhet fjalë për rreth 20 emigrantë të paligjshëm. Dyshohet se emigrantët e paligjshëm kanë hyrë ngë Greqia në Shqipëri dhe është tentuar që të futen në brendësi të territorit shqiptar me një furgon mallrash.