Video epike/ “E tradhëtoj gruan, se e kam të dashurën 30 vite më të re…Gruaja bën një sy qorr e një vesh shurdh…”

Çfarë mendojnë qytetarët për tradhtinë, a do ta falnin, femrat apo meshkujt, kush tradhton më shumë? Kjo ishte tema e pyetjeve për rubrikën e Vox Pop me Enkin, në emision Ditë e Re, në Rtv Ora. Disa qytetarë thonë femrat, të tjerë zgjedhin meshkujt, por ka dhe nga ata që thonë se të dyja palët janë njësoj.


Qytetari 1:”Femrat tradhtojnë më shumë. Nuk e fal tradhtinë”. Qytetarja 2: “Më duke se femrat e kanë fajin”. Qytetarja 3: “Të dy tradhtojnë”.

Ndërkohë një çift të moshuarish habisin me përgjigjen që japin. Burri thotë se e ka tradhtuar gjithmonë bashkëshorten, ndërsa kjo e fundit është në dijeni për çdo gjë, por e bën një sy qorr e një vesh shurdh.

Bashkëshortja: “Kisha kuptuar që burri më tradhtonte, por bëja një sy qorr dhe një sy shurdh, sepse isha e re dhe kisha fëmijë”.

Bashkëshorti: “E kam tradhtuar që në tëra moshat. E tradhtoj, sepse nuk mi plotëson kushtet. Femra duhet të jetë më e vogël. E kam të dashurën 30 vite më të re, është thjesht kalimtare”.