Flamur Noka :”Largimi i Berishës është mohim i historisë,të mohosh suksesin e kësaj force politike…vendim individual

Deputeti i zgjedhur i PD-së, Flamur Noka ka dalë nga selia e partisë ku aktualisht po zhvillohet një takim me kryesinë. Në një deklaratë për mediat, ai thotë se largimi i Sali Berishës nga grupi parlamentar i PD-së është një mohim i historisë dhe suksesit të kësa force politike. Ashtu siç e deklaroi dhe vetëish-kryeministri Sali Berisha në një intervistë televizive, edhe Flamur Noka thotë se vendimi i Lulzim Bashës ishte individual.

Flamur Noka tha :“Mbi vlerat amerikane u themelua PD, jetoi 30 vjet. Busulla ka qenë një dhe një, e Sali Berishës dhe PD, orientimi euroatlantik. Në lidhje me vendimin e sekretarit Blinken, Berisha mbajti një qëndrim të vetin. Ka kërkuar që të mos përfshihej PD në betejën e tij. Por largimi i Berishës është mohim i historisë. Është të mohosh suksesin e kësaj force politike. Është vendim individual i PD-së” – tha Noka.