Fatbardh Kadilli ia thotë në sy Berishës: “Je viktimë e një skuthi, si shumica prej nesh”

Fatbardh Kadilli , në sy, i ka thënë Sali Berishës si viktimë të një “skuthi”, siç e cilësoi ai Lulzim Bashën.

Jeni viktimë e një skuthi, kam dashur të iknit vetë, për dhembshurinë njerëzore dhe bashkëpunimit, ju nuk e zgjodhët, por Basha duhet të fliste jo sot në mesnatë, por 2 muaj me radhë, por sovraniteti nuk është vetëm kur nënshtrohesh para një presioni ndërkombëtar, kjo parti është nënshtruar nga ajo kryetaropartisë, jeni viktimë e asaj që krijuar për 30 vjet, krijuar një zgjatim përtac, jeni viktima e tij, siç jemi të gjithë BashëS, ju nuk reaguat kur humbi zgjedhjen, jemi viktima të një monopolitizmi politik“, tha Kadilli.