Apple lançon sot iPhone 13

Lançimi i iPhone 13 është afër. Ngjarja e Apple është sot, 14 shtator, dhe një iPhone i ri është i sigurt që do të udhëheqë paradën e pajisjeve që Apple do të shfaqë. Sidoqoftë, disa të dhëna të vazhdueshme të rrjedhjeve dhe thashethemeve na kanë dhënë një pamje se si do të duket iPhone i ri dhe disa nga veçoritë kryesore, nëse janë të sakta,

Plus, iPhone 13 mund të ketë aftësinë e komunikimit satelitor (megjithëse kjo veçori mund të jetë vetëm për raste urgjente).

Emri iPhone 13

Thashethemet e hershme për iPhone -in e kësaj vjeshte kanë përdorur iPhone 13 si emrin për modelin e ardhshëm, që kur Apple kaloi nga iPhone 11 në iPhone 12 vitin e kaluar.

Një pjesë e vogël e thashethemeve i janë referuar iPhone -it të ri si iPhone 12s.

Karakteristikat e iPhone 13

Sipas të dhënave, mund të presim një përmirësim të çipit për iPhone 13 mbi paraardhësin e tij.

Ka të ngjarë që kjo të vijë në formën e A15 Bionic, një pasardhës i A14 Bionic shumë të fuqishëm në iPhone 12.

Ky sistem i ri ka të ngjarë të rrisë performancën dhe efikasitetin e përgjithshëm.

Sipas një standardi të pretenduar, me A15 Bionic, iPhone 13 mund të mposhtë të gjithë telefonat Android për sa i përket performancës grafike, përcjell Telegrafi.

Në pjesën e memories, një raport nga analisti Ming-Chi Kuo thotë se iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 Pro Max mund të ofrojnë deri në 1TB hapësirë ruajtëse. Kjo do të ishte e para për formacionin e iPhone. Ndërkohë, iPhone 13 do të heqë dorë nga opsioni 64Gb dhe do të fillojë me 128 GB.

Kamera e iPhone 13

Ne kemi dëgjuar shumë për kamerat e iPhone 13, duke filluar me raportet se iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 Pro Max do të ofrojnë një lente të re me 6 elementë ultrawide.

Modelet aktuale të iPhone 12 Pro kanë një lente këndi me 5 elementë.

Sa më shumë elementë në një lente, aq më mirë cilësia e figurës tenton të jetë si rregull.