Përfundon vizita e Kancelares në Tiranë, përcillet në Rinas nga Rama (Video)

Pas një vizite disa orëshe në Tiranë, kancelarja gjermane Angela Merkel është larguar Shqipëria. Ka qenë vetë kryeministri Edi Rama, i cili e ka përcjellë në aeroportin e Rinasit, ndërsa ka publikuar edhe pamjet. Në facebook, kreu i qeverisë shqiptare shkruan: Mirupafshim dhe faleminderit Angela Merkel. Ndërsa para nisjes dy liderët kanë zhvilluar një bisedë të shkurtër.

Në pamjet që vetë Rama ka publikuar dëgjohet që kancelarja Merkel t’i thotë kryeministrit: Mirupafshim dhe shihemi në Lubjanë.