COVID-19, në Greqi / 2.422 të infektuar ,37 viktima në 24 orë

Në 24 orët e fundit Greqia ka regjistruar 2,422 raste pozitive me covid si dhe 37 humbje jete.Sipas autoriteteve të shëndetit në vend, nga të infektuarit e sotëm, gjashtë u konfirmuan në pikat hyrëse të vendit kurse numri total i të infektuarve shkon në 622,761. Prej tyre, 51.0% janë meshkuj.

Numri i pacientëve që marrin shërbim mjekësor në njësitë e kujdesit intensiv është 364 (64.8% meshkuj).