Këmbimi Valutor, 13 Tetor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritjee e lehtë e Dollarit, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane. Ndërkohë Euro nuk ka pësuar ndryshime.

Dollari: Blihet 104.4 Shitet 105.3

Euro: Blihet 121 Shitet 121.6

Paundi Britanik : Blihet 142 Shitet 143

Franga Zviceriane: Blihet 112.4 Shitet 113.2