Këmbimi Valutor, 14 Tetor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane. Ndërkohë Euro nuk ka pësuar ndryshime.

Dollari: Blihet 104.6 Shitet 105.3

Euro: Blihet 121.1 Shitet 121.7

Paundi Britanik : Blihet 142.2 Shitet 143.4