Mbesa e Bujar Nishani pa komplekse: “Për 100.000 euro dal vrapoj n*do mes Tiranës”

Beniada Nishani, mbesa e ish presidentit Bujar Nishani, njihet në Itali si modele dhe patjetër si një vajzë pa komplekse. Këtë gjë e ka dëshmuar edhe njëherë gjatë një bisede që banorët po zhvillonin në Big Brother, ku ajo u pyet se çfarë do të bënte për 200.000 euro. Ajo u shpreh se jo vetëm për ktë shumë po dhe për gjysmën e saj, ajo ishte e gatshme të dilte të vraponte n*do nëpër rrugët e Tiranës. Kjo deklaratë u habiti banorët, por ajo kishte përgjigjen gati edhe për habinë e tyre.


Çfarë do bëje për 200.000 euro?”,– e pyeti Donaldi-Beniadën.

‘’Për 200.000 euro?? Unë kam bërë gjithë ato gjëra edhe për më pak se sa kaq. Unë për 100.000 euro mund të dal nudo të shëtis nëpër Tiranë’’,- u përgjigj Beniada.