Halloween edhe në Korçë,atmosferë festive në qytet (Video)

Në këtë prag Halloween-i edhe qyteti i Korçës dhe jo vetëm ka marrë një pamje festive. Kudo nëpër rrugë mbizotëron hareja dhe të qeshurat edhe pse bota është ende e “mbërthyer” nga Covid-19. Festa, traditë e amerikanëve po festohet edhe në qytetet kryesore të Shqipërisë. Të rinjtë priten të vishen në mënyrë të frikshme dhe festimet të jenë me alkool…. Të ardhur nga të katër anët e vendit, të shumtë ishin të rrinjtë që kishin zgjedhur Korçën duke kërkuar për një fundjavë ndryshe në qytetin ku ndërthuren bukuritë natyrore, me traditën dhe ushqimin e mirë,ndërsa Hotelet e bujtinat ishin thuajse plot.