Ornella Muti: “Me mua e kanë provuar të gjithë, por kam tradhtuar vetëm një herë….Me Adriano Celentanon”

Aktorja italiane Ornella Muti është rrëfyer lidhur me flirtimet që ka pasur në të kaluarën. ….”Kam tradhtuar vetëm një herë dhe e kam bërë me Adriano Celentano. Adriano nuk duhet ta kishte treguar, të paktën pa më thënë. Ta hajë dreqi. Me mua, e kanë provuar thuajse të gjithë….


E kam kaluar gjithë jetën duke u mbrojtur nga meshkujt”, tha ajo në një intervistë.

Më tej ajo flet për periudhën kur nisi karrierën kinematografike.

Xhirova filmin tim të parë ‘Nusja më e bukur’ në moshën 14-vjeçare. Nuk dija asgjë, më drejtonin të tjerët dhe vendosnin atë per mua”, tregon aktorja italiane, e konsideruar si një ndër femrat më të bukura në botë.

Ajo flet edhe për formën fizike, “

Jam në formë sepse bëj një jetë të shëndetshme, fle dhe ha në mënyrë korrekte. Nuk e fsheh moshën time”.