Aksion policor gjatë natës në Korçë/ Arrestohen disa persona mes tyre një avokat…

Policia ka zhvilluar një operacion anti drogë në qytetin e Korçës, ku është sekuestruar një sasi e konsiderueshme lëndë narkotike dhe janë arrestuar disa persona mes tyre dhe një avokat. Lënda narkotike, me destinacion Greqinë, është sekuestruar gjatë operacionit të sektorit të antitrafiqeve, i cili kishte disa muaj që hetonte grupin e personave të ndaluar. Operacioni po vijon, ndërsa priten të bëhen arrestime të personave të tjerë të përfshirë në rrjetin e trafikimit të lëndëve narkotike.

Njoftimi i policisë Korçë:


Korce/ Sekuestrohet nje sasi e kosiderueshme lende narkotike,arrestohen disa persona. Lenda narkotike eshte sekuestruar gjate nje operacioni te sektorit te antitrafiqeve,i cili kishte disa muaj qe hetonte grupin e personave te ndaluar.

I perfshire ne trafikun nderkombetar te lendeve narkotike, sipas burimeve konfidenciale mesohet te jete edhe nje avokat. Operacioni po vijon,ndersa priten arrestime te personave te tjere te perfshire ne rrjetin e trafikimit te lendeve narkotike.