RIKTHIM MADHËSHTOR /Kush e tha që MBRETI ra kush e tha që u dorëzua?!

RIKTHIM MADHËSHTOR

———————————

Kush e tha që MBRETI ra

kush e tha që u dorëzua?!

Sonte fushës gjakun la

me triumf u fronëzua.

———————————


Në stadium një fllad po fryn

Randy golin na dhuron,

portës Rexhepi i ve dryn

dhe Mensaja dyfishon.

———————————

Nëpër shkallë shpërthen hareja

Berisha topin kur prek,

rend ky Vrapi si rrufeja

askush Meksin dot s’e ndjek.

———————————

Zhan Zhan brazilian

samba luan plot magji,

porsi zjarr mesfushën mban

sjell Agnaldo energji.

———————————-

Gjithë tifozat plot gëzim

sot kënduam besa-besë,

për një ëndërr me besim

shpresa jonë kurrë mos vdesë.

———————————–

Tomas Menkshi 6.11.2021