Aktorja e portokallisë e pranon që do ta falte tradhtinë: “E kam fal dhe do ta fali”

Gjatë ditës së sotme, dy banorët Arjola dhe Einxhel kanë folur për tradhtinë gjatë një diskutim me njëra-tjetrën. Të dyja ato janë shprehur se do ta falnin partnerin edhe nëse do t’i tradhtonte. Ishte Einxhel e cila tha se paragjykohet për këtë mendim nga personat e tjerë, por që ajo pavarësisht kësaj pohoi se e fal tradhtinë. Në anën tjetër, edhe Arjola tha se këtë e ka bërë edhe në të kaluarën dhe do ta bënte prapë.

“Unë e kam thënë që e fal. Masivisht konceptohet se nuk falet. Unë që e bëjë ndjejë një presion të madh prej njerëzve”, është shprehur Einxhel.

Edhe unë e fal, e kam fal dhe e fali”, ka thënë Arjola gjatë diskutimit.