Klevis Balliu: “Basha ka bërë më shumë karantinë këto tre muaj se sa gjatë pandemisë”

Ish-deputeti Klevis Balliu, është shprehur se Krydemokrati Lulzim Basha tashmë futet tek pakica. Në një intervistë për Ora News, Balliu është shprehur se kreu i PD më shumë ka qëndruar në zyrë gjatë këtyre muajve sesa gjatë pandemisë. Për Balliun Basha është braktisur ngatë gjithë ndërsa shton se halli i tij i vetëm është të ruaj karrigen e tij.

Klevis Balliu tha :

Basha është pakicë, është i ngujuar në një zyrë dhe nuk takon asnjë, sepse askush nuk do ta takojë. Basha ka bërë më shumë karantinë këto tre muaj se sa gjatë pandemisë. Në zyrën e tij bie era vetmi. Ndihet i vetmuar. Një njëri i tillë nuk sjellë në pushtet PD. Është pa asnjë koalicion pa asnjë aleat. Ai e di që nuk e sjellë PD në pushte. Karrigen e tij e do për interesat e tij monetare personale. I duhet vetëm vulë. Ai nuk ka hallin e shqiptarëve por vetëm hallin e tij.