Berisha publikoi sondazhdin/ Demokrati merr telefonin dhe fshin foton me Bashën para gjithë të pranishmëve..

Pasi Berisha publikoi shifrat e sondazhit të bërë seme cilin lider mbështesnin Shqiptatët njëri prej simpatizantëve të pranishëm në sallë u ngrit dhe shkoi pranë tij, me një foto në telefon ku shfaqej kryedemokrati Lulzim Basha. Demorkati e fshiu live foton që kishte në telefon dhe e tregoi veprimin e tij para kamerave…

Më parë Berisha tha :

Votuesit socialistë janë shprehur se 14% prej tyre ndiheshin më afër me Berishën, ndërsa 66 % e demokratëve kanë thënë se ndiheshin më afër me mua. 30% e socialistëve ndihen afër me peng Bashën. Por sa demokratë? Gjithsej 24.9%. Pra më së shumti ndiheshin afër socialistët sesa demokratët me peng Bashën. Në anëtarësinë e PD, vetëm 7.5% e tyre ndihen afër me të. Deri në datën 18 do të mbeten 0.0% aq sa duhen për një anëtar shoqate.