Në PD po bëhet nami/ Rama nuk e vret mendjen, pas bukës me qofte i futet krepave (FOTO)

Kryeministri Edi Rama duket se nuk është shumë i interesuar për përplasjen që po ndodh në Partinë Demokratike.Ai ka zgjedhur që të jetë sot në Vlorë, ku shihet duke pritur për një krep me çokollatë të zezë në Bulevardin e qytetit.

“Krep me çokollatë të zezë në Bulevardin e Vlorës, kur s’ke ngrënë mëngjes dhe s’do të hash drekë”, shkruan Rama në postimin e tij.