Reagon për herë të parë Bora Zemani : “ Ju lutem qetësohuni edhe Donaldi është njeri dhe mund të gabojë !

Moderatorja Bora Zemani ka vendosur të reagojë pas afrimit të bujshëm të Donaldit dhe Beatrix brenda shtëpisë së BBV. Ajo shprehet se edhe Donaldi është njeri dhe mund të gabojë, kështuqë edhe komentuesit mos ta “kryqëzojnë” , siç po ndodh aktualisht, pasi as ajo vetë nuk po e bën…Ky reagim vjen në mbrojtje të Donaldit, që në fund të fundit mund të bëjë ç’të dojë me jetën e tij por më pas e këtë postim e fshin …

Ajo shkruan : Ju lutem qetësohuni, edhe Donaldi është njeri, edhe ai mund të gabojë, edhe ai mund të zgjedhjë edhe rrugë të tjera, edhe ai ka të drejtën të bëjë çfarë të dojë me jetën e tij, por mos gjykoni, mos kryqëzoni dhe mos dënoni, as unë nuk po e bëj…”, shkruan Bora.