Këmbimi Valutor, 14 janar 2022

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Euros, Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari ka shënuar rënie.

Dollari: Blihet 106 Shitet 106.9

Euro: Blihet 121.9 Shitet 122.5

Paundi Britanik : Blihet 145.3 Shitet 146.3

Franga Zvicerane: Blihet 116.2 Shitet 117