E rëndë në Vashmi/ Djali rreh nënën dhe i merr lekët

Dy djem janë arrestuar nga Policia e Korçës pasi kanë ushtruar dhunë ndaj nënave të tyre. Një 45-vjeçar nga Vashmia u arrestua pasi kishte dhunuar nënën e tij 66-vjeçare dhe i kishte vjedhur asaj 20.000 lekë. Ndërkohë një 41-vjeçar në Maliq u arrestua pasi kishte dhunuar nënën 67-vjeçare.

Njoftimi i policisë

Specialistët për Het­imin e Krimeve në Ko­misariatin e Policisë Korçë, bënë arrest­imin në flagrancë për veprat penale “D­huna në familje” dhe “Vjedhja” të shteta­sit D. H., 45 vjeç, banues në Korçë, pasi në banesë ky shtet­as dyshohet se ka us­htruar dhunë fizike ndaj nënës së tij, shtetases N. N., 66 vjeçe dhe më pas i ka vjedhur shumën prej 20.000 lekë.

Specialistët për Het­imin e Krimeve në Ko­misariatin e Policisë Maliq, bënë arrest­imin në flagrancë për veprën penale “D­huna në familje”, të shtetasit R. M., 41 vjeç, banues në fsh­atin Vashtëmi, Maliq, pasi në banesë ky shtetas dyshohet se ka ushtruar dhunë fi­zike ndaj nënës së tij shtetases P. C., 67 vjeçe.