Ukraina fiton Eurovision 2022/ Vjen reagimi i parë i Ronela Hajati: Çfarë dreqin…

WTF? Këtë ka menduar Ronela Hajati pas fitores së Ukrainës në Eurovision. Ndonëse këngëtarja shqiptare nuk ka reaguar drejtpërdrejtë në lidhje me triumfin e Kalush Orchestra në festivalin europian ajo ka postuar një status në Twitter ku shkruan “WTF”(Çfarë dreqin). Ajo mbështeti publikisht përfaqësuesen e Spanjës duke e cilësuar si fituese.Komentet kanë qenë të shumta dhe të ndara në këndvështrime të ndryshne por Ronela nuk ka bërë asnjë reagim tjetër. Ajo mbështeti publikisht përfaqësuesen e Spanjës duke e cilësuar si fituese.