Gjinekologu shqiptar këshillon femrat: “Pijeni sp*rmën se ju bën mirë, ka proteina”

‘Pijeni spermën se ju bën mirë’! Shkëlqim Balili me profesion gjinekolog ka bërë xhiron e mediave me deklaratën e tij të fundit publike drejtuar femrave. Ai i këshillon ato ta kalojnë spermën poshtë gjatë një seksi oral pasi ka proteina dhe në asnjë mënyrë nuk dëmton stomakun.

Jo! Të bën mirë madje sepse ka proteinë. Tani e këndshme nuk është, nuk është as frut as zarzavate, por toksike nuk është ama, nuk vdes”-tha ai ndër të tjera.

I pyetur për efektet që mund të ketë në lëkurë, sidomos në pjesën e fytyrës, Balili është shprehur se nuk i ka kualifikimet e duhura mjekësore për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje.

Advertisement