I veshur në blu dhe pranë detit /Sali Berisha rinis ecjen, kjo e dielë e gjen në plazh…

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha është sportiv, dhe këtë e ka treguar përgjatë viteve, si me ecjet që bën apo edhe me notin. Kjo e dielë e ka gjetur ish-kryeministrin në plazh, aty ku bën ecje…

Advertisement