Firmosi nga Stambolli dekretin për Begajn/ Presidenti Meta: “Asnjë nuk e respekton Kushtetutën si unë!”

Presidenti Ilir Meta ka reaguar në lidhje me pretendimet e ish-kryeministrit Sali Berisha për firmosjen e dekretit për Bajram Begajn nga Stambolli. Ai tha se është njeriu që ka qëndruar koherent me kushtetën më shumë se kushdo tjetër në këto 30 vite.

“Se çfarë thotë zoti Berisha është e drejtë e tij. Nëse ka ndonjë njeri në këtë tokë më koherent me kushtetutën. Më falni për mungesën e modestisë, por ai është vetëm Ilir Meta.Ku është e shprehur kjo që firmoset jashtë territorit? Presidenti përgjigjet për zbatimin e kushtetutës së Shqipërisë.Procedura e ndjekur ka qenë e qartë dhe plotësisht transparente. Procedura e firmosjes së këtij Dekreti është vetëm në zbatim të Kushtetutës”, tha Meta.

Advertisement