Liderët e Ballkanit në takim në Ohër, marrin pjesë edhe Bosnja dhe Mali i Zi (Video)

Në Ohër do të mbahet Samiti i radhës për nismën rajonale ”Open Balkan”. “Ohër, Samiti i Ballkanit të Hapur”, shkruan kryeministri Edi Rama përkrah fotos, ku shihet përkrah presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiç, kryetarit të Këshillit të Ministrave të Bosnje e Hercegovinës, Zoran Tageltija, si edhe të kryeministrit shqiptar të Malit të Zi, Dritan Abazoviç.Ndërkohë që i vetmi shtet nga Ballkani Perëndimor që nuk i është bashkuar samitit është Kosova e cila e refuzon pjesëmarrjen në këtë nismë, për shkak të qëndrimit të Serbisë.

Advertisement