U zgjodh President i Shqipërisë/ Bajram Begaj shfaqet në ceremoninë e kremtimit të …(Foto)

Pavarësisht se zyrtarisht nuk e ka marrë ende detyrën( 24 korriku e cila përkon me ditën e fundit në Presidencë dhe të Ilir Metës ) gjenerali Begaj ka nisur të marrë pjesë në ceremonitë zyrtare që zhvillohen në vend. Sot, ai është shfaqur mes zyrtarëve të lartë të shteti shqiptar, në ceremoninë për 70 vjetorin e ngjitjen së Mbretëreshës Elisabetë në fronin mbretëror. Pamjet i shpërndan ministrja e Jashtme Olta Xhaçka dhe mes tyre është dhe Begaj. “ Në kremtimin e Madhërisë së Saj Mbretëreshës Elizabeth II. Urime të përzemërta për 70 vjet mbretërim të jashtëzakonshëm në fron dhe shëndet të mirë Madhërisë së saj”, shkruan ministrja.

Advertisement